Tiene el mundo a sus pies, pero todo se le va de las manos.

Ella es la estrella del rock más importante del planeta.
Todos tienen una opinión sobre ella.
Todos sueñan con ella.
Todos buscan ser como ella.
Todos quieren algo de ella.

«No soy la musa de alguien. No soy una musa. Soy ese alguien.»

Todos quieren a Daisy Jones.

  • Entre los mejores libros de 2019 según The Washington Post, Esquire y Glamour.

  • Traducida a 16 idiomas.

  • Será la nueva serie de Amazon, dirigida por Reese Witherspoon.

Pùblic adult

Aristòtil i Dante descobreixen els secrets de l’univers

Benjamin Alire Sáenz

Guanyadora del Lambda Literary Award i l’Stonewall Book Award de Narrativa LGTB i del Michael L. Printz Award de Narrativa Juvenil.

L’Aristòtil té quinze anys, és introvertit i està sempre enfadat amb el món. En Dante és un setciències que té una manera molt inusual de mirar-se la vida i les persones. Quan tots dos coincideixen a la piscina del barri, no sembla que tinguin massa en comú. En Dante sap nedar i l’Aristòtil, no. En Dante parla molt, i està molt segur d’ell mateix, i l’Ari dubta tota l’estona i li costa explicar les seves coses. En Dante només pensa en llibres, art i poesia, i l’Ari sempre està donant voltes al record del seu germà, a qui pràcticament no coneix perquè fa anys que és a la presó. Tots dos són mexicans, però en Dante és més aviat blanc i l’Ari té la pell fosca i els cabells negres.

Però quan comencen a quedar i a passar estones junts, descobreixen que els uneix una amistat especial, la mena d’amistat que et canvia la vida i dura per sempre. I és a través d’aquesta amistat que l’Ari i en Dante aprendran les veritats més importants sobre qui són i les persones que volen ser; aprendran a creure en ells mateixos, a fer-se grans i descobriran, junts, els secrets de l’univers.

Diverteix-te resolent aquesta recopilació d'enigmes de misteri en què practicaràs dues maneres diferents de pensar i d'analitzar les incògnites que se't plantegen: alguns enigmes els resoldràs fent servir la lògica i d'altres, amb la imaginació. Hi podràs jugar sol, per equips o en família.

A partir de 8 anys

Un nou llibre dels mateixos autors de Què en fas, d’una idea?!

Què en fas, d’un problema? Especialment del que et segueix per tot arreu i sembla que no se’n vol anar. Et preocupa? L’ignores? Fuges i l’amagues?

Aquesta és la història d’un problema persistent i d’un infant que no està gaire segur de què fer-ne. Aquesta és la història d’un problema persistent i un infant que no sap què fer-ne. Com més temps l’eviti, més gran es farà; però quan finalment té el coratge d’afrontar-lo, el problema resulta ser diferent del que esperava.

Si alguna vegada has tingut un problema i només volies que desaparegués, aquesta història és per a tu! Segur que descobriràs alguna cosa sorprenent del teu problema i… de tu mateix.

a partir de 4 anys

La Júlia té un gran forat i no li agrada gens. Per això, tracta d’omplir-lo i tapar-lo de moltes maneres diferents per tal que desaparegui.

La vida és plena de trobades, i també de pèrdues.

El buit és un llibre que ns parla de la resiliència, o la capacitat de sobreposar-se a l’adversitat i trobar-hi un sentit.

Un llibre per explorar el sentiment de la pèrdua, amb un tractament tan delicat que és apte per a petits i grans.

A cada doble pàgina el nen haurà de buscar a la imatge el petit botó que activa la música. Mentre escolta les melodies podrà observar les fantàstiques il·lustracions del seu interior.

Text en lletra manuscrita

a partir de 1 anys.

El cuquet de l’amor

Eve Aixalà / Mariona Cabassa

Aquest llibre parla de l’amor, i pots llegir-lo i guardar-lo com un tresor, però també és un llibre d’amor per compartir. Recomenat per a tots els públics.

Conté dotze precioses làmines extraïbles, pensades perquè les regalis,  les emmarquis o les enviïs.

Perfecte per a regalar per Sant Valentí, Dia de la Mare, aniversaris, Sant Jordi…

El cuquet de l’amor no és un llibre qualsevol. És un llibre-objecte on trobaràs dotze cites inspiradores sobre l’amor i les diferents formes d’entendre l’amor. Cadascuna de les làmines es presenta amb una meravellosa il·lustració per davant i la cita per darrere.

Hi havia una vegada...

De ben petita, em vaig prometre que si algun dia tenia un diari, començaria així.

Hi havia una vegada... jo mateixa, la Cirera!

Tinc deu anys i mig i el meu somni sempre ha estat ser escriptora. El truc que jo tinc per escriure històries es observar la gent, imaginar-me la seva vida, els seus secrets...

Tots portem a dins un secret ben amagat que no expliquem a ningú, però que fa de nosaltres el que som.

«Els diaris de la Cirera» ha rebut el Premi al Millor Còmic Infantil d'Angulema, el premi de novel·la gràfica més prestigiós d'Europa.

A partir de 9 anys.

Esta es la obra más representativa de Horacio Quiroga. En estos relatos, Quiroga se maneja con absoluta maestría en el terreno de la narración de terror (no en vano se lo compara con Poe y Maupassant, como se puede apreciar al leer historias tan estremecedoras como «La gallina degollada»), y nos ofrece uno de los máximos exponentes del modernismo latinoamericano. Es, también, la obra más personal de alguien cuya trágica existencia estuvo marcada tanto por el amor como por la locura y la muerte.

 

no et perdis cap novetat Subscriu-te