la llibreria

La lectonauta és una llibreria especialitzada infantil i juvenil, de barri, propera i accessible. 

Però volem ser molt més que una llibreria, volem crear una comunitat lectora per a nens ,joves i les seves famílies, per tal de desenvolupar, gaudir i mantenir l’hàbit lector.

Som un lloc de reunió on trobar-hi bones lectures i disfrutar d’elles junts. 

Disposem d’un acollidor i ampli espai per realitzar tallers i clubs de lectura, manualitats i altres activitats culturals. 

Els nostres  l’objectius principals son promoure la lectura fomentar l’hàbit lector i l’amor per els llibres.Incrementar l’interès per l’art i la cultura dels nostres nens i joves.

Per assolir aquestes finalitats hem preparat diferents activitats que giren totes al voltant dels llibres. Per exemple els clubs i tallers de lectura , on  treballarem la lectura mitjançant la creació artística, jocs, representacions... 

D’aquesta manera aconseguim que llegir esdevingui una activitat  lúdica, regular i guiada. 

 

Durant tot l’any programem activitats esporàdiques ,artístiques i culturals ,on podran participar tant els nens com les seves famílies.

La llibreria, disposa d’un fons divers de llibres, albums il.lustrats i literatura infantil i juvenil. Una petita secció amb temàtica més adulta i l’espai gargot, una paret dedicada a l’art on exposar les teves obres.També hi trobaràs jocs i joguines educatives.  

Els llibreters som prescriptors per tant aconsellar i recomanar als petits lectors i a les seves famílies en l'elecció de llibres, es la nostra feina. Així doncs, recomanem, assessorem i donem una  atenció personalitzada, segons les necessitats, preferències o objectius de cada client. 

Us hi esperem amb les llibres oberts.

 

no et perdis cap novetat Subscriu-te